Tuotannon työnjohtaja, Maarla Oy

 

Tietoa tehtävästä

Vuonna 1987 perustettu Maarla Oy on erikoistunut ohutlevy- ja lankatuotteiden joustavaan sarjatuotantoon. Pystymme nykyaikaisilla sarjatöihin soveltuvilla koneilla vastaamaan asiakkaan yhä kasvaviin tarpeisiin tuotteiden laadulla ja toimitusten luotettavuudella. Sukupolven vaihdoksen jälkeen 2008 yritys on kehittänyt voimakkaasti tuotantoaan ja henkilöstöään vastaamaan asiakkaiden kasvavia tarpeita.

Haemme nyt Maarla Oy:lle Viitasaarelle

TUOTANNON TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä tulisit meillä tekemään?

Työnjohtajana tulet toimimaan tuotannon työntekijöiden esihenkilönä ja vastaat omalta osaltasi tuotannon päivittäisestä sujuvuudesta. Työpäiväsi koostuvat monipuolisista työtehtävistä mm. henkilöstöjohtamisen, tuotannon tehokkuuden sekä kuormituksen parissa. Käytät työssäsi mm. toiminnanohjausjärjestelmää ja teet aktiivista yhteistyötä myös myyntiorganisaatiomme kanssa. Olet tiimiläistesi tukena arjessa ja tartut vastaantuleviin muutoksiin ja haasteisiin myönteisellä otteella.

Työparinasi työskentelee toinen työnjohtaja, jonka kanssa pääsette yhdessä suunnittelemaan ja kehittämään arjen toimintaa.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta tuotannon työtehtävien lisäksi esihenkilötyöstä tai ainakin kiinnostusta uralla etenemiseen. Metallialan kokemus edes auttaa työtehtävien haltuun otossa, mutta meille voit hakea myös muulla osuvalla taustalla. Parhaiten tehtävässä suoriutuu soveltuvan koulutuksen tai kokemuksen omaava tiimipelaaja, joka on motivoitunut kehittämään toimintaamme ja kehittymään itse siinä samalla. Toimit hyvin ihmisten parissa ja omaat rohkeutta tehdä itsenäisiä päätöksiä sekä tuoda omia mielipiteitä esille. Suhtaudut muutoksiin myönteisesti ja ylläpidät hyvää henkeä työntekijöiden keskuudessa.

Lisäksi toivomme, että pystyt kommunikoimaan suomen kielen lisäksi vähintäänkin kohtalaisesti englannin kielellä ja omaat ajan tasalla olevat IT-taidot.

Mitä tarjoamme sinulle?

Maarlalla tarjoamme sinulle paikan osana ammattitaitoista ja mukavaa osaajajoukkoa, jossa on hyvä ja positiivinen yhdessä tekemisen meininki. Työsi tueksi tarjotaan paitsi ammattitaitoisen työtiimin tuki, myös modernit, siistit ja toimivat työtilat sekä päivitetyt koneet ja laitteet. Tarjoamme aina hyvän ja kattavan perehdytyksen uusiin tehtäviisi.

Työtehtävät vaativat pääsääntöisesti läsnäoloa toimipisteessä. Käytössämme on liukuva työaika ja hyvät mahdollisuudet vaikuttaa oman työn ja muun arjen yhteensovittamisen.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.5.2024. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valinta tehdään oikean henkilön löydyttyä.

Hakemuksen voit täyttää alla olevan “Hae tehtävään” -linkin kautta:

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Groupin kanssa. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä Tea Korkia-aho puh. 050 477 4684 tea.korkia-aho@biisoni.fi

“Pidän työssäni eniten siitä, että tekemäni työ on itselleni mielekästä ja tarkoituksellista. Työni on itsenäistä ja vapaata, sillä sen voi tehdä myös osittain etänä. Pidän tärkeänä sitä, että talosta löytyy osaajat joka hommaan tuotannosta ja varaston puolelta näihin toimistohommiin saakka.

Kun työporukka on hyvä, sen voimalla jaksaa, vaikka joskus olisi vähän kiirettäkin.”

– Juho Tuikka
ostot

Sopvalm Oy

Kesätyöntekijä Aapo Kokkoniemi kertoo, että kesätyöt ovat  lähteneet hyvin käyntiin.

– Hyvin olen viihtynyt! Perehdytys työpaikalla oli hyvä. Olen päässyt tekemään erilaisia työtehtäviä; mm. leikkausta, särmäystä ja kokoonpanoa. Tänään olenkin juuri tässä kokoonpanossa.

– Työ on ollut mielekästä, oman alan hommaa. Työkaverit on mukavia ja työpaikalla on hyvä meininki. Muillekin, jotka ovat kesätyötä vailla, kannattaa hakea tänne, täällä pääsee monipuolisesti tekemään hommia!

“Työskentelen Sopvalmilla kokoonpanossa. Arvostan työpaikassani erityisesti ystävällisiä ihmisiä – Tänne on helppo tulla töihin, työntekijät tulevat hyvin toimeen keskenään ja työilmapiiri on hyvä.

Toiminta Sopvalmilla on selkeää ja sitä kehitetään jatkuvasti, mikä vaikuttaa myös työssä viihtymiseen. Suosittelen työpaikkaa sellaiselle, joka haluaa tutustua monipuolisesti erilaisiin tehtäviin.”

– Antti Masalin
kokoonpanija

Sopvalm Oy

“Olen ollut vasta lyhyen aikaa talossa, mutta voin tällä kokemuksella sanoa, että yrityksen lupaukset hyvästä työntekijäkokemuksesta eivät ole katteettomia. Täällä oikeasti halutaan panostaa henkilöstöön.

Yksi mainitsemisen arvoinen asia on, että viestiminen työntekijöiden suuntaan toimii hyvin. Palaverikäytännöt on selkeät ja henkilöstö pysyy hyvin kartalla myös yleisesti yrityksen kehittymiseen ja tulevaisuuden näkymiin liittyvissä asioissa.

Suhtautuminen työntekijöihin on Maarlalla positiivista ja ilmapiiri on kannustava. Ympärillä on hyvä porukka, missä tehdä töitä. Uskallan kehua yritystä kavereillekin.”

– Juha Liuska
asiakaspäällikkö

Maarla Oy

“Olen neljännen vuoden insinööriopiskelija ja Sopvalmilla kesätöissä nyt ensimmäistä kesää. Teen yritykseen myös opinnäytetyöni. Työtehtäviini Sopvalmilla on kuulunut kuulunut erilaisia suunnittelutehtäviä. Olen päässyt tekemään esimerkiksi uusia malleja ja piirrustuksia omista IV-tuotteista kuten sulkupelleistä ja ulkosäleistä. Suunnittelijalle on kiinnostavaa päästä näkemään myös valmiita fyysisiä tuotteita ja Sopvalmilla työskennellessä tämä on ollut mahdollista.

Työpaikkana olen ollut Sopvalmiin erittäin tyytyväinen. Koko juttu on toiminut hyvin. Olen työskennellyt pääsääntöisesti etänä ja kommunikointi on toiminut. Olen saanut selkeät ohjeet ja apua nopeasti, mikäli eteen on tullut ongelmia.”

– Tuomo Kytönen
kesätyöntekijä

Sopvalm Oy

“Olen ollut Maarla Groupilla kesätyöntekijänä kolme kesää työskennellen niin Maarlalla, Sopvalmilla kuin Lankarakenteellakin. Vastuullani on ollut data-analytiikka, millä pyritään visualisoimaan järjestelmien dataa ja siten helpottamaan arkipäiväistä toimintaa yrityksessä.  

Koen, että Maarla Groupissa olen saanut edellytykset onnistua. Olen saanut opetella työn kiireettä ja tukea on ollut tarjolla. Kehittämistyö, mitä olen tehnyt, vaatii ajatustyötä ja siihen on annettu riittävästi aikaa. Myös toimivat työtilat Lankarakenteella ovat auttaneet onnistumaan työssä.”

– Peter Puukilainen
kesätyöntekijä

Maarla Group