Työpaikat

Työssään viihtyvä henkilöstö on Maarla Groupin yrityskulttuurin kulmakiviä. Kehitämme määrätietoisesti työntekijäkokemusta tavoitteenamme, että henkilöstö kokee työpaikan omakseen, haluaa sitoutua ja kertoo meistä hyvää eteenpäin.

Tulisitko Sinä meille töihin?

Maarla Group koostuu kolmesta yrityksestä: Maarla Oy, Sopvalm Oy ja Lankarakenne Oy. Yrityksistä Maarla ja Sopvalm toimivat Viitasaarella ja Lankarakenne Kuopiossa.

Maarla Groupin yrityksissä työskentelee monenlaisia osaajia suunnittelussa ja valmistuksen eri vaiheissa. Olisitko Sinä kiinnostunut työskentelemään meillä? Voit jättää avoimen hakemuksen alla olevalla lomakkeella.

Hae meille töihin

  Työskentelen Sopvalmilla kokoonpanossa. Arvostan työpaikassani erityisesti ystävällisiä ihmisiä – Tänne on helppo tulla töihin, työntekijät tulevat hyvin toimeen keskenään ja työilmapiiri on hyvä.

  Toiminta Sopvalmilla on selkeää ja sitä kehitetään jatkuvasti, mikä vaikuttaa myös työssä viihtymiseen. Suosittelen työpaikkaa sellaiselle, joka haluaa tutustua monipuolisesti erilaisiin tehtäviin.

  – Antti Masalin
  kokoonpanija

  Sopvalm Oy

  Olen ollut vasta lyhyen aikaa talossa, mutta voin tällä kokemuksella sanoa, että yrityksen lupaukset hyvästä työntekijäkokemuksesta eivät ole katteettomia. Täällä oikeasti halutaan panostaa henkilöstöön.

  Yksi mainitsemisen arvoinen asia on, että viestiminen työntekijöiden suuntaan toimii hyvin. Palaverikäytännöt on selkeät ja henkilöstö pysyy hyvin kartalla myös yleisesti yrityksen kehittymiseen ja tulevaisuuden näkymiin liittyvissä asioissa.

  Suhtautuminen työntekijöihin on Maarlalla positiivista ja ilmapiiri on kannustava. Ympärillä on hyvä porukka, missä tehdä töitä. Uskallan kehua yritystä kavereillekin.

  – Juha Liuska
  asiakaspäällikkö

  Maarla Oy