Työpaikat

Työssään viihtyvä henkilöstö on Maarla Groupin yrityskulttuurin kulmakiviä. Kehitämme määrätietoisesti työntekijäkokemusta tavoitteenamme, että henkilöstö kokee työpaikan omakseen, haluaa sitoutua ja kertoo meistä hyvää eteenpäin.

Tulisitko Sinä meille töihin?

Maarla Group koostuu kolmesta yrityksestä: Maarla Oy, Sopvalm Oy ja Lankarakenne Oy. Yrityksistä Maarla ja Sopvalm toimivat Viitasaarella ja Lankarakenne Kuopiossa.

Maarla Groupin yrityksissä työskentelee monenlaisia osaajia suunnittelussa ja valmistuksen eri vaiheissa. Olisitko Sinä kiinnostunut työskentelemään meillä? Voit jättää avoimen hakemuksen alla olevalla lomakkeella.

Avoimet työpaikat

 

TUOTANNON TYÖNJOHTAJA

Haemme nyt tuotannon työnjohtajaa Maarla Oy:lle Viitasaarelle. Lue lisää täältä

Hae meille töihin

  “Pidän työssäni eniten siitä, että tekemäni työ on itselleni mielekästä ja tarkoituksellista. Työni on itsenäistä ja vapaata, sillä sen voi tehdä myös osittain etänä. Pidän tärkeänä sitä, että talosta löytyy osaajat joka hommaan tuotannosta ja varaston puolelta näihin toimistohommiin saakka.

  Kun työporukka on hyvä, sen voimalla jaksaa, vaikka joskus olisi vähän kiirettäkin.”

  – Juho Tuikka
  ostot

  Sopvalm Oy

  Kesätyöntekijä Aapo Kokkoniemi kertoo, että kesätyöt ovat  lähteneet hyvin käyntiin.

  – Hyvin olen viihtynyt! Perehdytys työpaikalla oli hyvä. Olen päässyt tekemään erilaisia työtehtäviä; mm. leikkausta, särmäystä ja kokoonpanoa. Tänään olenkin juuri tässä kokoonpanossa.

  – Työ on ollut mielekästä, oman alan hommaa. Työkaverit on mukavia ja työpaikalla on hyvä meininki. Muillekin, jotka ovat kesätyötä vailla, kannattaa hakea tänne, täällä pääsee monipuolisesti tekemään hommia!

  “Työskentelen Sopvalmilla kokoonpanossa. Arvostan työpaikassani erityisesti ystävällisiä ihmisiä – Tänne on helppo tulla töihin, työntekijät tulevat hyvin toimeen keskenään ja työilmapiiri on hyvä.

  Toiminta Sopvalmilla on selkeää ja sitä kehitetään jatkuvasti, mikä vaikuttaa myös työssä viihtymiseen. Suosittelen työpaikkaa sellaiselle, joka haluaa tutustua monipuolisesti erilaisiin tehtäviin.”

  – Antti Masalin
  kokoonpanija

  Sopvalm Oy

  “Olen ollut vasta lyhyen aikaa talossa, mutta voin tällä kokemuksella sanoa, että yrityksen lupaukset hyvästä työntekijäkokemuksesta eivät ole katteettomia. Täällä oikeasti halutaan panostaa henkilöstöön.

  Yksi mainitsemisen arvoinen asia on, että viestiminen työntekijöiden suuntaan toimii hyvin. Palaverikäytännöt on selkeät ja henkilöstö pysyy hyvin kartalla myös yleisesti yrityksen kehittymiseen ja tulevaisuuden näkymiin liittyvissä asioissa.

  Suhtautuminen työntekijöihin on Maarlalla positiivista ja ilmapiiri on kannustava. Ympärillä on hyvä porukka, missä tehdä töitä. Uskallan kehua yritystä kavereillekin.”

  – Juha Liuska
  asiakaspäällikkö

  Maarla Oy

  “Olen neljännen vuoden insinööriopiskelija ja Sopvalmilla kesätöissä nyt ensimmäistä kesää. Teen yritykseen myös opinnäytetyöni. Työtehtäviini Sopvalmilla on kuulunut kuulunut erilaisia suunnittelutehtäviä. Olen päässyt tekemään esimerkiksi uusia malleja ja piirrustuksia omista IV-tuotteista kuten sulkupelleistä ja ulkosäleistä. Suunnittelijalle on kiinnostavaa päästä näkemään myös valmiita fyysisiä tuotteita ja Sopvalmilla työskennellessä tämä on ollut mahdollista.

  Työpaikkana olen ollut Sopvalmiin erittäin tyytyväinen. Koko juttu on toiminut hyvin. Olen työskennellyt pääsääntöisesti etänä ja kommunikointi on toiminut. Olen saanut selkeät ohjeet ja apua nopeasti, mikäli eteen on tullut ongelmia.”

  – Tuomo Kytönen
  kesätyöntekijä

  Sopvalm Oy

  “Olen ollut Maarla Groupilla kesätyöntekijänä kolme kesää työskennellen niin Maarlalla, Sopvalmilla kuin Lankarakenteellakin. Vastuullani on ollut data-analytiikka, millä pyritään visualisoimaan järjestelmien dataa ja siten helpottamaan arkipäiväistä toimintaa yrityksessä.  

  Koen, että Maarla Groupissa olen saanut edellytykset onnistua. Olen saanut opetella työn kiireettä ja tukea on ollut tarjolla. Kehittämistyö, mitä olen tehnyt, vaatii ajatustyötä ja siihen on annettu riittävästi aikaa. Myös toimivat työtilat Lankarakenteella ovat auttaneet onnistumaan työssä.”

  – Peter Puukilainen
  kesätyöntekijä

  Maarla Group